לןגן

מרק תימני מקורי

מאת: איציק שלמה, פורסם: 04/12/2022 | 08:24
מרק תימני מקורי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את העופות טוב טוב במים ולשטוף במים.

  2. למלא סיר חצי גובה מים. לשים את חלקי העוף,

  3. להוסיף בצלים חצויים, 4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים,

  4. להוסיף תבלינים: 2 כפות גדושות חוואיג', כפית פלפל שחור , 2 כפות מרק עוף, חצי כפית מלח.

  5. חצי צרור כוסברה חתוכה. לערבב היטב, לכסות, להרתיח – להעביר לבישול שעה וחצי לפחות אש נמוכה.