לןגן

לחם דל פחמימות

מאת: עינת דגא, פורסם: 03/12/2022 | 15:51

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד את הביצים, להוסיף מיץ לימון/חומץ

  2. לערבב במיקסר במהירות נמוכה עד שהמרנג סמיך (שכבה עליונה קצת קשיחה)

  3. להשאיר 1/3 מהמרנג בקערה ולהעביר את 2/3 לקערה אחרת

  4. להוסיף חלמוני ביצה (הצהוב) לקערה עם ה1/3 מרנג

  5. לנפות קמח שקדים וא.אפייה ישר לתוך קערת החלמונים

  6. להוסיף מלח ולערבב במיקסר במהירות נמוכה

  7. להוסיף חמאה ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה

  8. לקפל פנימה חצי מ2/3 המרנג ששמנו בצד ואחר כך את היתר

  9. לשמן תבנית לחם ולמזוג את התערובת, "לדפוק את התבנית בעדינות על השולחן לשיחרור הבועות.

  10. להכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעולת לכ-30 דקות (לבדוק עם קיסם)

  11. להפריד דפנות עם שיפוד או סכין , להוציא ולצנן בתאבון!