קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
להפריד את הביצים, להוסיף מיץ לימון/חומץ
לערבב במיקסר במהירות נמוכה עד שהמרנג סמיך (שכבה עליונה קצת קשיחה)
להשאיר 1/3 מהמרנג בקערה ולהעביר את 2/3 לקערה אחרת
להוסיף חלמוני ביצה (הצהוב) לקערה עם ה1/3 מרנג
לנפות קמח שקדים וא.אפייה ישר לתוך קערת החלמונים
להוסיף מלח ולערבב במיקסר במהירות נמוכה
להוסיף חמאה ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה
לקפל פנימה חצי מ2/3 המרנג ששמנו בצד ואחר כך את היתר
לשמן תבנית לחם ולמזוג את התערובת, "לדפוק את התבנית בעדינות על השולחן לשיחרור הבועות.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעולת לכ-30 דקות (לבדוק עם קיסם)
להפריד דפנות עם שיפוד או סכין , להוציא ולצנן בתאבון!