לןגן

מקלות חציל מטוגן בפירורי לחם

מאת: רות בן שמעון, פורסם: 02/12/2022 | 15:09
מקלות חציל מטוגן בפירורי לחם

תקציר המתכון: כשבאים אורחים וצריך להרשים ...ב4% מאמץ....

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את הקלפה העליונה של החציל מבלי להוריד את הראש

  2. לאחר מכן פורסים את החציל לפרוסות בעובי אצבע תוך הקפדה על חיתוך ששומר את החציל מחובר לראש , ולאחר מכן

  3. יוצרים חיתוכים בפרוסות החציל לאורכו כך שיתקבלו מעיין מקלות

  4. מולחים את החציל כדי להוציא נוזלים ומניחים ל10 דק

  5. לשטוף את החציל ולנגבו היטב

  6. טובלים את החציל בקמח כך שכולו יהיה מקומח (לעבור בין כל המקלות עם הקמח) ולנער מקמח

  7. טובלים את החציל בביצה כך שכולו יהיה עם ביצה(לעבור בין כל המקלות עם הביצה) ולנער טיפה

  8. טובלים את החציל בפירורי לחם כך שכולו יהיה עם פרורי לחם (לעבור בין כל המקלות עם הפירורים)

  9. במחבת עם שמן בעומק בינוני שמים את החציל ומטגנים על אש נמוכה כ7-9 דק בכל צד

  10. בתאבון!