לןגן

ספינג מרוקאי

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 02/12/2022 | 00:15
ספינג מרוקאי

תקציר המתכון: ספינג מרוקאי מתכון מנצח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוסיף לקערת הקמח את המלח, שמרים והסוכר ולערבב מעט, להוסיף מים בהדרגה עד לבצק רך, (הוספתי בערך 1 כוס מים) ללוש עד לבצק אחיד, הבצק צריך להיות דביק, להרטיב את הידיים ולסדר את הבצק בקערה, לכסות במגבת ולהניח בצד לשעה.

  2. להרטיב את הידיים בקערה עם מים ומעט שמן, לקחת חלק מהבצק וליצור חור באמצע, להכניס לשמן חם כ-160 מעלות על אש בינונית נמוכה, ולטגן עד להזהבה משני הצדדים, להוציא לצלחת על נייר סופג.

  3. אפשר לטבול את הספינג בסוכר, או להוסיף דבש.

  4. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCLVtnNKLH7c56W2ODKs8kRw ✨תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/TP3hxGqOTLw