לןגן

זלביה

מאת: רחל פ , פורסם: 30/11/2022 | 17:05
זלביה

תקציר המתכון: זלביה תימנית מטוגנת טעימה וקלה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את הבצק- קמח ושמרים לערבב, להוסיף את כל השאר כאשר המלח אחרון- אין צורך במיקסר

  2. לתת התפחה בערך חצי שעה- עד שהבצק עולה יפה

  3. עם ידיים משומנות לקחת כמה שרוצים- אפשר גדול, אפשר קטן

  4. לטגן בשמן (לא עמוק)- כמו של שניצלים

  5. בהצלחה!