לןגן

לחם פאני- התפחה מהירה

מאת: רחל פ , פורסם: 30/11/2022 | 16:48
לחם פאני- התפחה מהירה

תקציר המתכון: אחלה לחם לארוחת ערב מהירה ומושקעת אפשר כל פעם תוספת אחרת מעניינת

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק- אפשר בלי מיקסר. מערבבים את כל המצרכים כאשר המלח אחרון

  2. להתפיח 20 דקות- עד שעולה

  3. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה

  4. שמים על הנייר אפייה את התוספת שרוצים- זה יכול להיות ירקות חיים כמו עגבניה, בצל, זיתים, גמבה. אפשר ירקות מטוגנים כמו קישוא, בטטה, בצל וכו', אפשר תערובות עשבי תיבול\ זעתר\ אגוזים\ גרעינים\ שום כתוש

  5. מעל התוספת לשפוך את הבצק

  6. מעל הבצק לשים שמן זית

  7. לאפות על 165 25 דק'