תקציר המתכון: פאי לימון בעוגת גלידה- עם מרנג! טעים, קר, חמוץ ומתוק שווה את ההשקעה!
קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לרסק ביסקוויטים וקצת שמן ולמעוך כתחתית- לרפד איתם תחתית של תבנית (שאפשר לשים בתנור) ולמעוך שיהיה יציב
להקציף 5 חלמונים (הצהוב) יחד עם 150 גרם אבקת סוכר (ל4 ביצים 120 אבקת סוכר)
להוסיף מיץ מלימון אחד
להקציף ריץ' בנפרד
לערבב את הריץ' עם החלמונים המוקצפים ממקודם
לשפוך את התערובת על הבסקוויטים
להקציף חלק מהחלבונים (תלוי כמה מרנג רוצים) עם סוכר- ל5 חלמונים חצי כוס סוכר- לקצב יציב מאוד! אותו מזלפים\ מורחים על העוגה
מכניסים לאפייה על גריל ממש לדקה- רק שהמרנג יהיה מוכן
מכניסים לקרור