לןגן

פרגיות תפוחי אדמה בטטות בתנור בתיבול אש של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 29/11/2022 | 06:38
פרגיות תפוחי אדמה בטטות בתנור בתיבול אש של סבתא לאה

תקציר המתכון: הכי טעים, הכי פשוט וקל, כולם אוהבים קטנים וגדולים לצד אורז לבן "מעדן", כל אחד יכול.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

נדרש

לפרגיות

לרוטב והתבלינים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-200 מעלות טורבו.

  2. בקערה קטנה מערבבים את המים הקרים יחד עם הקורנפלור עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים

  3. בקערה גדולה שמים את הפרגיות, תפוחי אדמה, בצל, שיני השום, מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, התבלינים, הקורנפלור מעל ומערבבים היטב היטב

  4. מעבירים לתבנית ומשטחים באופן שווה, ממליצה לסדר את הפרגיות בצורה מגולגלת שלא יאפו מהר מידיי והבשר שלהם יתייבש

  5. מכסים בנייר אפייה רטוב ומעל בנייר כסף, מכניסים למרכז התנור ואופים 45 דק'

  6. לאחר 45 דק' מסירים את נייר האפייה ונייר הכסף ואופים עוד 10 דק' או עד שהפרגיות זהובות, מגישים חם לצד אורז לבן "מעדן" ..

  7. זהו חברות וחברים תיהנו עוד מתכון מפתיע וקליל

  8. בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה