לןגן

טורטייה (פשטידה ספרדית) לצד סלט פטריות - אורטל בניסטי

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 27/11/2022 | 13:45
טורטייה (פשטידה ספרדית) לצד סלט פטריות - אורטל בניסטי

תקציר המתכון: מתכון של אורטל בניסטי להכנת טורטייה - פשטידה ספרדית מהתכנית אמהות מבשלות ביחד שמשודרת בכל יום שישי בערוץ 24 בשעה 15:00

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטורטייה: לקצוץ את הבצל ותפוח האדמה לקוביות גדולות

  2. לחמם שמן במחבת גדולה ושטוחה

  3. להוסיף את תפוח האדמה והבצל ולסגור עם מכסה עד להשחמה

  4. כשתפוח האדמה מתחיל להתרכך, להוציא את כל התערובת לקערה גדולה

  5. להוסיף לקערה נפרדת: ביצים מלח , פלפל לבן , כורכום, מרק עוף ואבקת אפייה

  6. להכניס את תפוחי האדמה לבלילה

  7. לשפוך את כל הבלילה לאותה מחבת בלי להוסיף עוד שמן .

  8. כשהטורטייה מתחילה להזהיב מתחת להפוך אותה ולסגור עם המכסה. אחר כך להפוך שוב לצד השני ולסגור עם מכסה עד קבלת הצבע הזהוב הרצוי . כ 10-15 דקות מכל צד.

  9. לסלט פטריות - לקצוץ את כל הירקות, לערבב, לתבל עם שמן זית, לימון מלח פלפ לפי הטעם