לןגן

פאייה - אורטל בניסטי

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 27/11/2022 | 13:19
פאייה - אורטל בניסטי

תקציר המתכון: מתכון מושלם לפאייה של אורטל בניסטי מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד שמשודרת בכל יום שישי בערוץ 24 תהנו

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות ל 3-5 דקות את שערות הזעפרן בכוס מים רותחים

  2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות ולטגן קלות בסיר שטוח

  3. להוסיף לסיר את העוף ולהניח על הצד של העור.

  4. לסגור עם מכסה עד להשחמת העוף

  5. במקביל לקצוץ דק כרפס, גזר, גמבה וכוסברה ולהוסיף אותם לסיר

  6. לערבב ולבשל עד הזהבה קלה

  7. לחתוך את תחתיות הארטישוק לרבעים.

  8. להוסיף לסיר שום כתוש, אפונה ואת תחתיות הארטישוק.

  9. לערבב את הכל ולהוסיף את התבלינים : מרק עוף, כמון, מלח ופלפל לבן

  10. לבדוק אם צריך עוד שמן במידה וכן, יש להוסיף

  11. להוסיף את האורז ולערבב היטב

  12. להוציא את שערות הזעפרן מהמים ולהוסיף את המים החמים לסיר ולסגור עם מכסה ל 30-40 דקות עד שהנוזלים יצאו והאורז מוכן