לןגן

עוגיות רעידת אדמה

מאת: ליאל , פורסם: 24/11/2022 | 03:38
עוגיות רעידת אדמה

תקציר המתכון: עוגיות במרקם פאדג'י, חגיגת שוקולד מתוקה שממיסה את הלב. מושלמות ליד הקפה, לפנק את עצמך והסביבה. אזהרת התמכרות :)

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 170 מעלות במצב שני פסים (עליון תחתון)

  2. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו, בשני פולסים של חצי דקה

  3. מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים

  4. מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל ומערבבים עד שהתערובת אחידה

  5. מוסיפים את הקקאו ומערבבים עד להטמעה

  6. מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח ומערבבים

  7. מעבירים את התערובת למקרר לחצי שעה לפחות כדי שתתמצק (חשוב ביותר רק ככה נח לגלגל)

  8. בעזרת כף קפיצית או כף רגילה יוצרים מהתערובת 24 כדורים בגודל קטן בינוני

  9. טובלים כל כדור בקערית עם סוכר ואח”כ בקערית עם אבקת סוכר, זה ה-טריק ליצירת המראה הסדוק!

  10. מסדרים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרחק של 3 ס"מ בין אחד לשני

  11. אופים את העוגיות בין 8 ל- 10 דקות עד שהעוגיות תפוחות מעט, וסדוקות

  12. לתשומת לב, הן לא צריכות הרבה זמן אפיה או להתייבש. כשהעוגיות חמות הן עשויות להתפרק. לכן, לאחר האפיה יש לצנן אותן לחלוטין טרם האחסון / ההגשה

  13. תהנו