לןגן

אריסה חריפה גם למריחה וגם לבישול

מאת: יפה כהן, פורסם: 23/11/2022 | 14:09
אריסה חריפה גם למריחה וגם לבישול

תקציר המתכון: אין מה להשוות הכי טעים עבודת בית

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים כמה שעות את הפילפל

  2. מנקים ומוציאים את הגרעינים

  3. שמים במעבד מזון תעד לקבלת עיסה

  4. אם רוצים רק לבישול מוסיפים רק שמן

  5. אם רוצים מריחה מוסיפים כמון מלח ושמן טעיםםםם ( כמויות של מלח וכמון לפי טעמכם)