תקציר המתכון: מרק טעים מאוד, מאוד. גם בזכות התבלינים. קרדיט למתכון של אילנית בניזרי
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את השום לטיגון קצר ואת הכורכום ומערבבים לפתיחת טעמים
מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים ומערבבים כדקה. מוסיפים מים ומרתיחים את המרק. טועמים ומשפרים טעמים
מבשלים מינימום שעה, עד לריכוך הירקות. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ואת האטריות
מבשלים תוך כדי ערבוב עוד כ-5 דקות עד לריכוך האטריות. לפני סגירת האש טועמים ומשפרים טעמים