לןגן

סלט כרוב לבן ברוטב אסיאתי עם שומשום

מאת: אורית לוי, פורסם: 24/03/2015 | 15:22
סלט כרוב לבן ברוטב אסיאתי עם שומשום

תקציר המתכון: סלט קריספי ומרענן, טעים ומרשים ובקלי קלות

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הכרוב לרצועות דקות ומעבירים לקערה גדולה

  2. מערבבים את השמן, חומץ, רוטב סויה וסוכר, שופכים על הכרוב ומערבבים.

  3. קולים במחבת ללא שמן את השומשום כ- 2 דקות, שלא יישרף, רק ישחים מעט, מוספים לקערה ומערבבים היטב.

  4. מצננים במקרר מס' שעות לספיגת טעמים.

  5. בתיאבון ♥