לןגן

בייגלה רך וטעים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/11/2022 | 11:56
בייגלה רך וטעים

תקציר המתכון: זה מתכון קל ומהיר לבייגלה ביתי. האפייה עדינה מאוד אך עם קרום קרמל פריך. זה טעים מאוד. אני ממליצה לנסות ברגע שתנסו אותן תכינו שוב ושוב

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר שמים מים סוכר שמרים ביצה ומערבבים היטב את כל החומרים מוסיפים בהדרגה קמח מנופה ולשים מוסיפים 1/2 כפית מלח ממשיכים ללוש מוסיפים את שאר הקמח וממשיכים ללוש עד שהבצק מתגבש מוסיפים שמן קנולה וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך ולא דביק. הבצק רך מאד ולא נדבק לידיים לשים במיקסר בערך 15 דקות. מעגלים לכדור ומניחים בקערת המיקסר לתפיחה של שעה.

  2. כאשר הבצק תפח שמים את הבצק על משטח עבודה ומחלקים את הבצק ל-10 חלקים, כל חלק מעגלים לכדור מכסים בניילון נצמד.

  3. מרדדים כל כדור לנחש ארוך מקפלים לחצי מגלגלי לצורת בורג וסוגרים בקצה העיגול.

  4. כל בייגלה טובלים בסירופ הסילאן ולאחר מכן בשומשום שמים בתבנית אפיה מרופדת בנייר מכסים ומניחים לתפיחה

  5. של 20 דקות.

  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-90 מעלות למשך 20 דקות.

  7. ממליצה להכין את הבייגלה הזה.