תקציר המתכון: סוג של בורקס בולגרי, טעים מאוד וקל להכנה. קרדיט למתכון של טלי רז מסיר הסירים
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
בתבנית בגודל 25X35
שמים 2 דפים עלי פילו ומעל מברישים קלות ממש מעט מעט שמן ומעל לפזר גבינת פטה ומעט גבינה צהובה
לחזור על התהליך 3 פעמים (סה"כ 3 שכבות של דפים עם גבינות)
בקערה מערבבים את הביצים, החלב והשמן, ולשפוך על בצק הפילו
מעל לפזר את יתרת הגבינה הצהובה
לאפות כ- 30 דקות בחום 170 מעלות
המאפה יוצא מאוד נמוך, אם רוצים שכבה נוספת יש להוסיף 100 גר' פטה ו- 30 גר' גבינה צהובה