לןגן

חצילים בציפוי פירורי לחם אפוי בתנור

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/10/2022 | 08:17
חצילים בציפוי פירורי לחם אפוי בתנור

תקציר המתכון: אין דברים כאלה טעים ברמות וקל להכנה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מקלפים את החציל וחותכים אותו כמו צ׳יפס

  2. 2)טורפים ביצה ומערבבים את כולם

  3. 3) מערבבים פירורי לחם עם תבלין פילדלפיה שומשום וכוסברה יבשה

  4. 4)מצפים אותם בפירורי לחם לשים אותם בקערה עם מכסה ומזיזים את הקערה מצד לצד עד לקבלת ציפוי יפה

  5. וכמובן אחת אחת לא שתיים ולא שלוש ולא לא לוותר

  6. 5)שמים נייר אפייה על תבנית ומסדרים אותם בשורה מזלפים שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות טורבו 25 דקות