לןגן

קציצות הודו מטוגנות במים ללא שמן

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 26/10/2022 | 18:22
קציצות הודו מטוגנות במים ללא שמן

תקציר המתכון: קציצות הודו מטוגנות במים עסיסיות ונחטפות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את כל המצרכים בקערה עם החזה הודו (טחון) ולערבב היטב ולתערובת אחידה, לשים מחבת על הגז על להבה בינונית ולהוסיף 1/4 כוס מים, כשהמים רותחים להרטיב את הידיים ליצור קציצות ולשים במחבת, ולסות את המחבת לדקה, המים התאדו , הקציצות קיבלו צבע זהוב יפה מלמטה, להפוך לצד השני ולטגן עוד דקה שתיים כשקציצות קיבלו צבע זהוב יפה מלמטה, להוציא לצלחת על נייר סופג.

  2. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/-Idc2DrQMpg