לןגן

דגים ברוטב אדום עם ניוקי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 22/10/2022 | 09:57
דגים ברוטב אדום עם ניוקי

תקציר המתכון: דגים ברוטב אדום עם ניוקי רעיון של השילוב עם ניוקי ודגים של רון יוחננוב

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דגים מבושלים עם ניוקי רעיון של רון יוחננוב האלוף רק בגירסה שונה

  2. פילה מושט מושרה בחצי כוס מים חצי כוס חומץ לחצי שעה לשטוף ולסנן מנוזלים, בנתיים נרכיב את התוספת, בסיר רחב נזלף שמן על כל התחתית, טבעות מפלפל חריף 1, רצועות מ 2 גמבה אדומה, 8 שיני שום נטגן עד לריכוך ואז נוסיף 500 גר' ניוקי, כף גדושה פפריקה (מתוקה בשמן), כף אבקת מרק עוף, חצי כפית כורכום ונמשיך טיגון של הכל יחד תוך ערבוב לעוד 7 דק' כעת נוסיף צרור כוסברה ו 2 כוסות מים רותחים (2 כוסות זה לא הרבה כיוון שהניוקי עם קמח וסופח נוזלים!) נניח את הדגים מעל, את הרוטב עם כף נרים בעדינות מתחתית הסיר על הדגים ונבשל 20 דק עד שהרוטב מסמיך. תחזרו על הפעולה של הרוטב מתחתית הסיר על הדגים לפחות 3 פעמים בזמן הבישול

  3. אם לקראת סוף הבישול ראיתן כי המון נוזלים בסיר ולא רוטב, בשלו עוד כמה דקות עם מכסה פתוח