פלאפל
מאת: עינת דגא, פורסם: 18/10/2022 | 20:28
קטגוריה: שונות ,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
2 כוסות גרגירי חומוס יבשים
-
צרור גבעולי כוסברה
-
6 גבעולי פטרוזיליה
-
2 בצלים בינוניים מקולפים וחתוכים לרבעים
-
פרוסת לחם שרויה, סחוטה ומפוררת
-
5 שיני שום
-
2 כפיות כמון
-
1 כפית מלח
-
חצי כפית פפריקה חריפה
-
רבע כפית פלפל שחור
-
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
-
3 כפיות מים
אופן הכנה
-
מניחים את גרגירי החומוס בקערה, מכסים במים ומשרים ל-12 שעות לפחות ועד 24 שעות.
-
2
-
שוטפים את הגרגירים המושרים וטוחנים במעבד מזון עם הכוסברה, הפטרוזיליה, השום והבצל עד לקבלת מחית אחידה.