לןגן

בורקס בשר

מאת: שרית מגיני, פורסם: 17/10/2022 | 16:00

תקציר המתכון: רצוי להכין כמות גדולה ולהקפיא, ולשעת הצורך להוציא ולחמם בתנור.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר על השיש את הבצק עלים. בינתיים, לטגן בצל, להוסיף את הבשר הטחון, לבשל על הגז ולתבל עם מלח ופלפל אנגלי טחון

  2. לבשל תפו"א במים על הגז, וכאשר הוא רך, למעוך אותו עם מזלג ולהוסיף לתערובת הבשר, ולערבב יחדיו

  3. לפרוס את הבצק עלים ולחלק ל 5 חתיכות באופן שווה

  4. למלא את מלית הבשר בכל חלק בצד ולגלגל

  5. למרוח ביצה ועל זה שומשום

  6. להכניס לתנור ולאפות כחצי שעה על 180 מעלות עד שיקבל צבע יפה

  7. בתאבון