תקציר המתכון: בייגלה ירושלמי במילוי גבינות מושלם
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ללוש את המרכיבים של הבצק במיקסר.
במשך 10 דקות
את המים להוסיף לאט וכמה שהקמח סופח הבצק צריך להיות רך וגמיש.
להוציא למשטח עבודה ללוש עוד קצת ביד לכדרר לכדור לשמן מעט את הכדור להניח בקערה ולכסות עד הכפלת הנפח..
לחלק לכדורים של 100 גרם זה בערך 16 או 18 כדורים.
לכסות את הכדורים מנוחה 15 דקות.
לרדד כל כדור למלבן דק.
לשים בקצה את המילוי ולגלגל לרולדה.
לסגור לעיגול או להשאיר ארוך איך שאתם רוצים.
להניח 2 קערות אחת עם שומשום ושניה עם מים.
לטבול את הביגלה במים ולאחר מכן בשומשום מכל הכיוונים.
להניח על תבנית עם ניר אפיה.
לכסות ולהתפיח 30 דקות..
לאפות בתנור שחומם מראש על 230 מעלות בערך 15 דקות או עד שמזהיב.
כשמוציאים מהתנור למרוח עם שמן זית.
הכוס היא כוס מידה.
יוצא טעים מאוד