לןגן

תפו"א בשומשום

מאת: שרית מגיני, פורסם: 14/10/2022 | 18:34

תקציר המתכון: הכי טעים שיש

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את תפו"א, לחתוך לקוביות

  2. להניח בקערה, לתבל ב:

  3. שמן זית, אבקת מרק בצל, שומשום, מלח, פלפל.

  4. לערבב היטב

  5. להניח נייר אפייה בתבנית

  6. להניח על זה את כל התפוא בצורה אחידה

  7. להכניס לתנור למשך שעה על 200 מעלות

  8. יוצא נהדר

  9. בהצלחה