לןגן

עוגת קרמבו

מאת: רונית פרץ, פורסם: 26/07/2015 | 00:01
עוגת קרמבו

תקציר המתכון: עוגת קרמבו קלה ומטריפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף נוקשה מוסיפים פודינג שוקולד אם רוצים לשפר אל הטעם מוסיפים כפית נס קפה מוסיפים חלמונים ומערבבים

  2. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות ל 25 דקות ומקררים

  3. מקציפים את השמנת ובהדרגה את החלב והפודינג

  4. מורחים בשכבה אחידה על העוגה שהצטננה

  5. מקפיאים למשך שעה

  6. מוציאים מהמקפיא

  7. וצורים גומות סביב העוגה

  8. ממיסים את השוקולד בפולסים

  9. מעבירים לשק זילוף ומזלפים לתוך הגומות