לןגן

פשטידת שיבולת שועל במחבת

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/10/2022 | 19:18
פשטידת שיבולת שועל במחבת

תקציר המתכון: מתכון ב-5 דקות ממליצה בחום לנסות את המתכון הזה ותהנו ממנו

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים שיבולת שועל כוס חלב חם מערבבים ומשרים אותו ל-2 דקות. לאחר שהשרנו מערבבים היטב כמה דקות עד שמתקבלת עיסה אחידה.

  2. מוסיפים את הגבינה, הביצים והתבלינים ומערבבים היטב עד לקבת עיסה אחידה.

  3. משמנים מחבת בשמן זית בעזרת מברשת יוצקים את התערובת למחבת מישרים מכסים ומבשלים על אש נמוכה 3-5 דקות מבלי לפתוח את המכסה עד שהוא מנופח לחלוטין הופכים ומבשלים עוד 2-3 דקות.

  4. בודקים שהפשטידה מוכנה מוציאים על צלחת הגשה פורסים ואוכלים בתיאבון.