קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
בסיר רחב מחממים שמן קנולה מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ ממשיכים לטגן מוסיפים את הבשר עם העצם ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את התבלינים ממשיכים לטגן עוד כמה דקות תוך ערבוב מוסיפים את קוביות העגבניות מטגנים מוסיפים את השעועית, החומוס, תפו"א והאורז מערבבים כמה דקות מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר והקטניות.
מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים בערך חצי שעה.
מורידים מהאש מוסיפים ביצים לפי מספר הסועדים מכניסים לתנור לחום של 150 מעלות לכל הלילה.