קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
בסיר רחב שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן כמה דקות ע"י ערבוב מוסיפים את הארטישוק הירושלמי וממשיכים לטגן עוד כמה דקות ע"י ערבוב מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
בינתיים מכינים את הקציצות, בקערה שמים את הבשר טחון, בצול קצוץ, שום קצוץ ירק קצוץ ותבלינים מערבבים עד לאיחוד החומרים.
מכינים קציצות בגודל כדור פינג פונג.
לאחר שהמים רתחו מוסיפים את כדורי הקציצות מנערים מעט את הסיר מביאים לרתיחה נוספת, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 35-45 דקות מבלי לפתוח את הסיר.
אוכלים לצד אורז לבן או עם חלה.