לןגן

ארטישוק ירושלמי עם עוף

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 03/10/2022 | 11:20
ארטישוק ירושלמי עם עוף

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מטגנים את הבצל עם שמן קנולה עד להזהבה מוסיפים את העוף ומטגנים אותו עד להשחמה מוסיפים את הארטישוק וממשיכים לטגן כמה דקות מוסיפים את התבלינים מערבבים היטב מוסיפים מים עד לכיסוי העוף והארטישוק טיפה מעל העוף מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך כשעה מבלי לפתוח את הסיר.

  2. אוכלים לצד אורז לבן.

  3. יוצא טעים מאד