לןגן

עוגת שוקולד אישית וקצפת

מאת: אתי ממן, פורסם: 25/07/2015 | 21:19
עוגת שוקולד אישית וקצפת

תקציר המתכון: עוגה אישית מיוחדת וטעימה!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

עוגת שוקולד

קישוט

קצפת

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מקציפים חלבון עם חצי כוס סוכר, מוסיפים שמן, קקאו, חלב, קמח, סוכר וניל, מערבבים חלמון עם כוס וחצי סוכר, מעבירים לקערת מיקסר וממשיכים להקציף, ממלאים תבנית שקעים (אני השתמשתי בתבנית סברינה, אופים 170 מעלות כ 20 דקות, לבדוק עם קיסם עץ, מוציאים בעדינות את העוגות מהתבנית, מיישרים את הבליטה עם סכין חדה ומניחים הפוך בתוך תבנית, (הדוגמה כלפי מעלה) מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, ממלאים שקית זילוף צנתר כוכב גדול, מזלפים מעל העוגה ומקשטים עם כדורי פררו רושה..