לןגן

בשר טחון ואורז

מאת: מירי גולני, פורסם: 25/07/2015 | 17:22
בשר טחון ואורז

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד שיזהיב, להוסיף את הגזר המגורר ולהמשיך ולטגן מספר דקות נוספות

  2. להוסיף את השום ולטגן עד שיזהיב מעט. להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שלא יהיו גושים והבשר יהיה מפורר וישנה את צבעו

  3. מוסיפים את האורז מערבבים ומטגנים עוד מספר דקות

  4. להוסיף פטרוזיליה קצוצה ותבלינים. לערבב, לטעום ולשפר טעמים

  5. להוסיף 4 כוסות מים רותחים ולבשל על אש נמוכה כ- 20 דקות עד שהמים התאדו והאורז רך

  6. לכבות את האש ולהשאיר את המכסה סגור עוד כ- 10 דקות