קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
תחתית העוגה : לרסק את הביסקוויטים ולערבב עם החמאה המומסת והסוכר. מהדקים בתבנית בקוטר 24, או תבנית מאורכת בגודל 20X30. להכניס התבנית למקפיא עד שגומרים להכין את קרם הגבינה. או שאפשר לאפות את התחתית עד שמסיימים להכין את קרם הגבינה. (במקום ביסקוויטים אפשר להשתמש בכוס ורבע קמח אסם - ואז לא מקפיאים את תחתית העוגה).
קרם גבינה : לערבב את כל המצרכים, להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך את קרם הגבינה על תערובת הביסקוויטים.
לאפות בחום של 180 מעלות כ- 3/4 שעה.
ציפוי העוגה: לאחר גמר האפייה. לכבות את התנור ולהוציא את התבנית מהתנור. לשפוך על העוגה האפויה את תערובת השמנת החמוצה + 4 שקיות סוכר וניל.
להחזיר את העוגה לתנור המכובה. ולאחר 10 דקות להוציא העוגה מהתנור.
לקרר את העוגה ולהכניס אותה למקרר.