לןגן

טאג'ין מסורת מרוקאית

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 23/09/2022 | 21:09
טאג'ין מסורת מרוקאית

תקציר המתכון: טאג'ין מסורת מרוקאית כל כך טעים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את כל הירקות ואת התמרים לחתוך לחצי כדי להוציא את הגרעין, לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף גזר ותפוח אדמה מתוק ולהמשיך לטגן עד שמתרככים מעט, להוסיף את העוף ולהמשיך לטגן ולערבב מידי פעם, להוסיף תמריפ, שיזיפים, משמשים וצימוקים ולערבב, הוסיף 1 כוס מים ולהביא לרתיחה, להוסיף את התבלינים: מלח, אגוז מוסקט, קינמון, כורכום ופלפל לבן ולערבב, להוסיף את הדלעת ולערבב בעדינות, להנמיך את הלהבה ולהשיך לבשל עד שהמים מצטמצמים, לפזר את השקדים כשמגישים את המנה.

  2. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/EO6RtSw0a4g