תקציר המתכון: עוגת תפוחים שכבות כל כך טעימה שלא תפסיקו לנשנש
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לקלף את תפוחי העץ, לחתוך לפרוסות דקות, ולשים בקערה עם מים ומעט מיץ לימון כמה דקות, כדי שלו ישחירו, ולהניח בצד.
לשים בקערה את הביצים ולערבל ולהוסיף את הסוכר בהדרגה, ולערבל עד לצבע בהיר ותפוח, להוסיף את החלב והחמאה ולערבב, להוסיף אבקת אפיה ומלח ולערבב, להוסיף את הקמח בהדרגה ולערבב לתערובת אחידה, חשוב מאוד להוסיף את הקמח בהדרגה שלא יהיו גושים, לסנן את תפוחי העץ, להוסיף חצי מתפוחי העץ ולערבב בעדינות, להוסיף את שארית תפוחי העץ ולערבב בעדינות עד שכל תפוח עץ יצופה בבלילה.
לשמן תבנית וליצוק את הבלילה וליישר, ולפזר שקדים על כל העוגה.
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות כ-40 דקות, לאחר 40 דקות לשים רדיד אלומיניום על העוגה ולאפות עוד 15/20 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא יבש, להוציא את העוגה מהתנור, ולצנן לחלוטין, להכניס למקרר לפחות כשעה, לפזר מעל אבקת סוכר ומעט קינמון
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/TNdG7e3qpM4