תקציר המתכון: פשטידת בשר קלה להכנה
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לשים מחבת על הגז על אש גבוהה עם 2 כפות שמן זית, להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר בצבע כהה, להוסיף את הבצל והשום ולטגן, עד שהבצל מזהיב מעט, להוסיף פפריקה, כורכום, כמון, מלח, פלפל שחור, כוסברה וצנוברים ולערבב ולטגן עוד כ-2 דקות ולצנן, לתבנית גדולה תכפילו את המצרכים.
לשמן תבנית אפייה לשים שכבה ראשונה של הבצק ולמרוח שמן זית, להכין 6/5 שכבות של בצק, לשים את מילוי הבשר על הבצק, ליישר לשכבה אחידה ולהדק, לשים שכבה של בצק על המילוי ולמרוח שמן זית, להכין 6/5 שכבות של בצק, ולקפל את הקצוות של הבצק מתחת, למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום.
להכניס לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות ולאפות כ-25/30 דקות עד לצבע זהוב יפה.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/c/KitchenwithLoveSmadarIfrach תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/4ch71lYvLok