לןגן

עוגת שוקולד שוקולדית במיוחד 🤗

מאת: סיון אוחיון אברג׳ל, פורסם: 20/09/2022 | 21:01
עוגת שוקולד שוקולדית במיוחד 🤗

תקציר המתכון: עוגה שוקולדית רכה נימוחה ועסיסית , קלה להכנה וללא הפרדת ביצים!!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כל המתכון מדוד בכוס חד"פ לשתייה חמה מקרטון ( כוס של 240 מל) המתכון רשום גם בגרמים כדאי לשקול..

  2. ראשית נמיס במיקרו 50 גר' שוקולד מריר עם כף וחצי שמן בפולסים עד להמסה מלאה, ונניח בצד.

  3. לתוך קערה לנפות : שוקולית,

  4. א.אפייה, נס קפה וקמח תופח .(זוהי קערת היבשים)

  5. בקערת המיקסר נשים 4 ביצים שלמות ❗ יחד עם הסוכר והסוכר וניל, נקציף במהירות הכי גבוהה בין 8 ל 9 דקות , עד לקבלת תערובת בהירה, תפוחה וסמיכה יחסית.

  6. כעת נוריד למהירות הכי הכי נמוכה במיקסר, נוסיף את השוקולד המומס , נערבל מעט ואז נוסיף את השמן בזרם דק ואת השמנת מתוקה,

  7. נוסיף את קערת היבשים ב 2 פעימות , ולבסוף נוסיף את המים*** .

  8. נערבל רק עד לאיחוד ( לא יותר מידי!!) ניצוק את הבלילה לתבנית מלבנית בינונית** ( לא הענקית..)

  9. או 2 וחצי אינגליש קייק

  10. תשמנו את התבנית לפני, ונכניס לתנור מחומם מראש**! על אפייה רגילה 2 קווים ב 175 מעלות

  11. בערך* 30-40 דקות ,או עד שקיסם יוצא נקי .

  12. נוציא את העוגה מהתנור שתתקרר כמה דקות ובינתיים נכין גנאש:

  13. להכנת הגנאש שוקולד:

  14. 2 חפיסות שוקולד מריר( 200 גר)שבור לקוביות.

  15. כוס שמנת מתוקה -187 מל (*לפרווה: שמנת צמחית)

  16. נמיס ביחד במיקרו בפולסים קצרים וניצוק מעל העוגה ❤🤗