תקציר המתכון: בראוניז נימוח במירקם פאדג' משגעעע
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל170
ממיסיםנאת השוקולד והחמאה בבן מארי,מוסיפים סוכר וטורפים כדקה,מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים,מוסיפיםנאת האבקת שקדים ומערבבים,מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים רק עד לאיחוד.יוצקים לתבנית 20×20 ואופים 20 דקות.
להכנת הקרמל:
בקלחת שמים את הסוכר ולא מערבבים כשהצדדים מתחילים להינמס מערבבים עם כף עץ עד שהכל נמס ומתקרמל מוסיפים את השמנת וטורפים תוך כדי,מוסיפים את המלח וכשמתקבל מירקם סמיך מורידים מהגז ומוסיפים את החמאה מערבבים עד שהחמאה נמסה מוסיפים את הפקאנים ויוצקים על הבראוניז. מכניסים לשעה למקפיא ואחכ למקרר. חותכים קוביות ומגישים.