קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
ללוש לבצק אחיד
לשים במקרר כ- 20 דקות
לפזר מעט קמח על נייר אפיה ולרדד דק בין שני דפים
להניח על תבנית של פאי להדק טוב את הקצוות
לחתוך בעזרת סכין את שאריות הבצק
להכניס לתנור שחומם מראש על
180° כ-20 דקות
את שאריות הבצק לאפות בנפרד לקישוט
לפאדג' שוקולד:
300 גרם שוקולד מריר
(אפשר להפחית ל-200 גרם שוקולד )
1 גביע שמנת מתוקה 32%
150 גרם חמאה
( אפשר להפחית ל-100 גרם חמאה)
להמיס על הגז או במיקרוגל
לקרר מעט
להוסיף בהדרגה
2 ביצים לטרוף טוב טוב
להוסיף לפאי האפוי
לאפות עוד 20 דקות
לגנאש :
100 גרם שוקולד מריר
½ כוס שמנת מתוקה
להמיס על הגז
לשפוך מעל העוגה האפויה
את פירורי הבצק לפזר בשוליים
באהבה נועם זיגדון 💞