לןגן

פאי שוקולד מושחת

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 19/09/2022 | 23:55
פאי שוקולד מושחת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק:

אופן הכנה

  1. ללוש לבצק אחיד

  2. לשים במקרר כ- 20 דקות

  3. לפזר מעט קמח על נייר אפיה ולרדד דק בין שני דפים

  4. להניח על תבנית של פאי להדק טוב את הקצוות

  5. לחתוך בעזרת סכין את שאריות הבצק

  6. להכניס לתנור שחומם מראש על

  7. 180° כ-20 דקות

  8. את שאריות הבצק לאפות בנפרד לקישוט

  9. לפאדג' שוקולד:

  10. 300 גרם שוקולד מריר

  11. (אפשר להפחית ל-200 גרם שוקולד )

  12. 1 גביע שמנת מתוקה 32%

  13. 150 גרם חמאה

  14. ( אפשר להפחית ל-100 גרם חמאה)

  15. להמיס על הגז או במיקרוגל

  16. לקרר מעט

  17. להוסיף בהדרגה

  18. 2 ביצים לטרוף טוב טוב

  19. להוסיף לפאי האפוי

  20. לאפות עוד 20 דקות

  21. לגנאש :

  22. 100 גרם שוקולד מריר

  23. ½ כוס שמנת מתוקה

  24. להמיס על הגז

  25. לשפוך מעל העוגה האפויה

  26. את פירורי הבצק לפזר בשוליים

  27. באהבה נועם זיגדון 💞