לןגן

בסבוסה עוגת סולת

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 15/09/2022 | 19:42
בסבוסה עוגת סולת

תקציר המתכון: עוגת סולת, בסבוסה כך כך טעימה וקלה להכנה שנגמרת מהר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

לסירופ

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את הביצים והסוכר ולערבל עד לצבע בהיר, להוסיף את השמן, אבקת אפיה ולערבב, להוסיף את הקמח ולערבב, להוסיף את הסולת ולערבב, להוסיף תמצית וניל ולערבב לתערובת אחידה.

  2. לשמן תבנית בינונית וליצוק את התערובת לתבנית,

  3. להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ולאפות כ-30 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא יבש, להוציא את העוגה מהתנור ולצנן לחלוטין.

  4. אני שמה בסיר קטן על הגז את מצרכי הסירופ, מביאה לרתיחה, מנמיכה את הלהבה ומבשלת כ-10 דקות.

  5. כשהעוגה התקררה אני חותכת לאורך ולרחב מעט באלכסון ויוצקת את הסירופ החם על כל העוגה.

  6. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/TT_WtheHHZQ