לןגן

עוגת פרג

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 15/09/2022 | 18:39
עוגת פרג

תקציר המתכון: עוגת פרג כך כך טעימה וקלה להכנה שנגמרת מהר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה קמח, פרג, קוקוס, אגוזים, אבקת אפייה, גרידת תפוז וחצי מהסוכר ולערבב היטב, להוסיף את השמן, תמצית וניל ומיץ תפוזים ולערבב היטב, להוסיף את החלמונים ולערבב היטב לתערובת אחידה ולהניח בצד.

  2. בקערה אחרת לשים את החלבונים ולערבל מעט, להוסיף את הסוכר בהדרגה, ולערבל עד לקצף יציב.

  3. להוסיף את קצף החלבונים לתערובת בהדרגה, ולערבב בצורת עטיפה, עד לתערובת אחידה.

  4. לשמן תבנית בינונית וליצוק את התערובת לתבנית,

  5. להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ולאפות כ-40 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא יבש, להוציא את העוגה מהתנור ולצנן לחלוטין, ולפזר מעל אבקת סוכר.

  6. למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/UhuXR5LRI5E