לןגן

עוגת סולת מושלמת

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 25/07/2015 | 12:39
עוגת סולת מושלמת

תקציר המתכון: עוגת סולת מושלמת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

לעוגה

לקישוט

אופן הכנה

  1. להפריד ביצים ולהקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה לקצך חלק וגמיש.

  2. לקחת קערה נוספת ולשים בתוכה את החלמונים עם חצי כוס סוכר ולטרוף במטרפה ידנית או מיקסר ואז להוסיף את השמן מיץ תפוזים גרידת לימון ולטרוף טוב טוב ואז להוסיף קוקוס סולת קמח ואבקת אפיה ולטרוף היטב ללא גושים לקחת את הקצף ובתנועות קיפול לערבב עד שיבלע הקצף.

  3. לשמן תבנית חד פעמי בינונית ולהעביר לשמה את התערובת לאפות ב180 מעלות 55 דקות

  4. להכין את הסירופ על הגז ושהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך מיד לפזר קוקוס ולאחסן במקרר.

  5. בלעדיות של אופירה פחימה יחיא האלופה (: