לןגן

עוגיות חמאה פקאן

מאת: אורין שמור, פורסם: 24/03/2015 | 14:20

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 50, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים בצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית ואחידה. עוצרים את פעולה המיקסר ומורידים את החמאה/מחמאה מדפנות הקערה בעזרת מרית. מוספים קמח, פקאן טחון, פקאן קצוץ ותמצית וניל ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.

  2. יוצרים כדורים קטנים מהבצק, במשקל 12 גרם. מניחים בתבנית עם נייר אפייה במרווחים שווים. אופים ב170 מעלות כ 10-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות. מקררים את העוגיות. מפזרים באבקת סוכר לפני ההגשה