לןגן

לחם עם זרעי פשתן

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 29/08/2022 | 20:00
לחם עם זרעי פשתן

תקציר המתכון: לחם ב-5 דקות מהיר וקל לחם טעים מאד קל מאד לאפות את הלחם

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים מים חמים 5 גר שמרים יבשים כף סוכר מערבבים עם מטרפה מוסיפים כפית מלח מערבבים היטב

  2. מוסיפים קמח מנופה זרעי פשתן ומערבבים עם כף עד שהתערובת מתאחדת לבצק, הבצק הוא דביק בצורת בלילה.

  3. משמנים את התבנית עם שמן זית בכל הצדדים יוצקים פנימה את הבלילה מבלי לערבב מחליקים את הבצק, משמנים את הבצק בשמן זית ומברישים כדי שלא ידבק לנילון הנצמד.

  4. מכסים ומניחים לתפיחה 20 דקות.

  5. מפזרים עוד כמה זרעי פשתן אופים בתנור 190 מעלות בערך שעה או עד שהלחם מקבל צבע זהוב.