לןגן

סלט עדשים

מאת: רות ג'יבלי, פורסם: 29/08/2022 | 18:42
סלט עדשים

תקציר המתכון: כשאת רעבה ולא באלך להשמין זה הפתרון סלט עדשים עשיר צבעוני בריא טעים ומשביע

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את העדשים במים כשעה וחצי

  2. מבשלים בקטנה-כרבע שעה עד לריכוך

  3. אופים בחום של 180 מעלות את הבטטה

  4. קוצצים את הבצל הירוק והסגול הפטרוזיליה והכוסברה

  5. מוסיפים את העדשים והבטטות

  6. מתבלים מקררים ומגישים

  7. הכמות היא לשישה סועדים