לןגן

רולדה מנגו או אפרסקים

מאת: מירי גולני, פורסם: 20/08/2022 | 17:53
רולדה מנגו או אפרסקים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגה: בקערת המיקסר מקציפים 5 חלבונים, סוכר, וסוכר וניל במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב

  2. מורידים מהירות, למהירות הכי נמוכה ולהוסיף 5 חלמונים ושמן

  3. להוסיף לקערה ולערבב תוך כדי קיפול, את הקמח, אבקת אפייה ופודינג וניל וכל הזמן להמשיך ולערבב תוך כדי קיפול

  4. בתבנית של התנור להניח נייר אפייה ולשטח את התערובת על הנייר עם מרית

  5. לאפות בחום 180 מעלות, כ-13 עד 15 דקות

  6. להוציא את התבנית מהתנור. להניח את הרולדה לאורך ע"ג נייר אפייה חדש, על מגבת מטבח נקייה, ולהוריד לאט לאט את נייר האפייה מהרולדה מלמעלה כלפי מטה. לגלגל את הרולדה בתוך המגבת ולקרר אותה במגבת כחצי שעה

  7. קרם וניל: בינתיים להקציף את מרכיבי הקרם לקרם נוקשה ויציב

  8. פותחים את הרולדה ומורחים עלייה חצי מקרם הוניל. מעל לקרם לשים הרבה חתיכות של מנגו. אם אין מנגו לשים חתיכות אפרסקים

  9. מגלגלים את הרולדה ומורחים עלייה את יתרת קרם הוניל ומעל הקרם חתיכות מנגו או אפרסקים