לןגן

בורקס בשר

מאת: רות בן שמעון, פורסם: 19/08/2022 | 16:22
בורקס בשר

תקציר המתכון: מתכון שקיבלתי מחברה-שפית אלופה! מתכון מצולם בכל שלב! ממליצה בחום

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למליה: מטגנים בצל עד שהוא צהבהב, ומוסיפים את הבשר. שהבשר מבושל בחציו מוסיפים את הפטרוזיליה, סילאן,פלפל שחור,תבלין לקציצות,מלח (הכל חוץ מהצנוברים.)

  2. שהבשר מבושל מניחים את המחבת לקרור ואחכ מוסיפים את הצנוברים.

  3. שמים את המילית על בצק פילאס טורקי וסוגרים בקיפול אחד על השני.(יש הסבר מצולם ומפורט למטה)

  4. מורחים ביצה ושמים שומשום

  5. בתנור 200 מעלות כ17-20 דק. בתאבון!