לןגן

פילה דג אמנון בתנור בתיבול פשוט וטעים שילדים אוהבים של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 09/08/2022 | 05:42
פילה דג אמנון בתנור בתיבול פשוט וטעים שילדים אוהבים של סבתא לאה

תקציר המתכון: קבלו מתכון לפילה דג אמנון מלא בחלבונים, בתיבול טעים אש, וגם קל להכנה (10 דקות), כל אחד יכול.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפני שמתחילים במתכון חובה להשרות בקערה גדולה את הדגים כשעה עם הלימון, החומץ, מלח והמים, לאחר כשעה יש לשטוף ולייבש היטב היטב את הדגים

  2. הכנת הדגים ..

  3. מחממים תנור אפייה ל-200 מעלות טורבו

  4. מניחים את פילה הדגים כשהעור כלפי מטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומנת קלות

  5. בקערה מערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה את התבלינים

  6. מברישים בנדיבות בעזרת מברשת סיליקון את הדגים בתערובת התבלינים

  7. ורק אם רוצים מפזרים מעל הדגים כוסברה קצוצה ומכניסים למרכז התנור כאמור שחומם מראש ל-200 מעלות טורבו לאפייה למשך 15 דקות עד לקבלת צבע זהוב יפה

  8. טיפים ..

  9. לא לוותר על השריית הדגים

  10. לא לאפות יותר מידי, כדי להימנע מהדגים להתייבש

  11. ממליצה לאפות את הדגים בסמוך לארוחה הם הכי הכי טעימים אש

  12. ממליצה להגיש עם אורז לבן, תפוחי אדמה בתנור ויאללה חגיגה

  13. זהו חברות וחברים תיהנו

  14. בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה