תקציר המתכון: קבלו מתכון לפילה דג אמנון מלא בחלבונים, בתיבול טעים אש, וגם קל להכנה (10 דקות), כל אחד יכול.
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לפני שמתחילים במתכון חובה להשרות בקערה גדולה את הדגים כשעה עם הלימון, החומץ, מלח והמים, לאחר כשעה יש לשטוף ולייבש היטב היטב את הדגים
הכנת הדגים ..
מחממים תנור אפייה ל-200 מעלות טורבו
מניחים את פילה הדגים כשהעור כלפי מטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומנת קלות
בקערה מערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה את התבלינים
מברישים בנדיבות בעזרת מברשת סיליקון את הדגים בתערובת התבלינים
ורק אם רוצים מפזרים מעל הדגים כוסברה קצוצה ומכניסים למרכז התנור כאמור שחומם מראש ל-200 מעלות טורבו לאפייה למשך 15 דקות עד לקבלת צבע זהוב יפה
טיפים ..
לא לוותר על השריית הדגים
לא לאפות יותר מידי, כדי להימנע מהדגים להתייבש
ממליצה לאפות את הדגים בסמוך לארוחה הם הכי הכי טעימים אש
ממליצה להגיש עם אורז לבן, תפוחי אדמה בתנור ויאללה חגיגה
זהו חברות וחברים תיהנו
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה