לןגן

קנלוני בשר

מאת: חנה גולן, פורסם: 06/08/2022 | 11:29

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומזהיבים אותו עם 3 -2 כפות שמן, ברגע שהוא זהוב מוסיפים את הבשר טחון,עד שהבשר משנה את הצבע שלו לחום מפזרים מעל רבע כפית כורכום, כפית שטוחה פפריקה, כפית מלח, כפית תבלין לקציצות אם אין אז בהרט לקציצות ואם אין אז ראסל אל חנות .מערבבים הכל היטב.

  2. לוקחים את הקנלוני , וממלאים אותו בעזרת כפית או עם היד ואפשר לחכות שזה יתקרר ,להכניס לשקית זילוף ולזלף

  3. לקחת מחבת , לחמם 3 כפות שמן זית, לשפוך את העגבניות, את השום הכתוש ולבשל 2 -3 דק להוסיף 2 ועוד 3/4 כוסות

  4. מים ואז להוסיף 2 כפות רסק עגבניות ולערבב , לחכות דקה שהמים הרתוחים יגיעו לטמפ שווה ואז לתבל :

  5. כף שטוחה סוכר, זה לא יוצא מתוק לא לדאוג הסוכר זה על מנת לאזן את החמיצות של הרסק והעגבניות .

  6. כפית פפריקה, שליש כפית פלפל שחור, כף אבקת מרק עוף, וחצי כפית מלח. לערבב את הכל .

  7. לשפוך לתבנית, לעטוף היטב בנייר כסף .להכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות