תקציר המתכון: גם לכן נשאר אורז משבת או מסתם ארוחה? חבל, לא? במקום לזרוק אני עושה את המתכון הקל והמטורף הזה! ובהבטחה: אין ילד שלא אוהב!!!!!!!
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אחרי שחתכנו את כל הירקות דק(כמבואר למעלה) ,נטגן במחבת גדולה את הבצל הגזר גמבה ואפונה (מי שרוצה-פלפל חריף),כשהירקות כבר מבושלים חצי בישול נוסיף את הכרוב.
אחרי שהירקות מבושלים היטב נעביר לסיר רחב יותר שיכיל את כמות האורז ונוסיף טיפה שמן את הירקות ואת האורז. ולערבב היטב.
להגביר את האש ולהוסיף: מלח פלפל צ'ילי מתוק טריאקי וסילאן. לערבב היטב במשך 4 דקות .להנמיך עוד 3 דק ולהגיש חם! בתאבון!!!!!