לןגן

פיתות רכות מאוד

מאת: סמדר יפרח, פורסם: 02/08/2022 | 02:02
פיתות רכות מאוד

תקציר המתכון: פיתות רכות מאוד טעימות וקל כל כך להכנה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אני שמה בקערה את המים החלב השמרים והסוכר ומערבבת היטב, להוסיף את כל הקמח והמלח וללוש לבצק אחיד, לפזר מעט קמח על משטח העבודה וללוש את הבצק כ-5 דקות, לשים את הבצק בקערה משומנת, להניח בצד לשעה.

  2. ללוש את הבצק ולחלק ל-10 חלקים שווים, מכל חלק ליצור כדור, לכסות את הכדורים במגבת,לקחת כדור ולפתוח לצורת פיתה.

  3. לחמם מחבת, לשים את הבצק בצורת פיתה,, ולטגן עד שיש בועות מעל הבצק, להפוך לצד השני ולטגן עד שהתחתית מזהיבה מעט, מידי פעם להפוך לצד השני שהבצק לא ישרף, להוציא לצלחת ולכסות במגבת. אפשר למרוח חמאה מומסת על הפיתה.

  4. אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, תודה רבה! קישור לסרטון המלא ביוטיוב https://youtu.be/hW_x4r3ssA4

  5. הרשמו לערוץ שלי ותהיו מעודכנים בסרטונים חדשים בקישור https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q

  6. בהצלחה!