לןגן

עוגת כל טוב לשבת ויום טוב ללא גלוטן

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 29/07/2022 | 18:25
עוגת  כל טוב לשבת ויום טוב  ללא גלוטן

תקציר המתכון: נימוחה.יאמיייייייי עשירה בטעמים מיוחדת.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מה עושים בקלילות

  2. לקערה מכניסים כל המרכבים לקערת הקמח. ומערבבים היטב.

  3. למעט 3 הביצים אותם מכניסים למיקסר.

  4. בהדרגה מוסיפים ב-3 פעמים את הסוכר. מקציפים לקצף לא נוקשה.

  5. מוצאים במרית בעטיפה לקערת הקמחים. מערבבים בעטיפה.

  6. ויוצקים בעדינות לתבנית מלבנית מרופדת. בינונית.

  7. לתנור שחומם 160 מעלות. כ-75 דקות אפיה. בערך.

  8. כל אחת והתנור שלה